Ett kök för hela familjen

Nya skåp och luckor. Smarta lösningar för olika typer av förvaring. En snygg arbetsbänk i marmor. Det är några av de saker man tänker på inför köksrenovering. Men det innebär så mycket mer.

Familjen Ingelssons familj på fem personer satte sig ner för att planera köket. Köket var den del i huset de umgicks mest i och ville därför att alla skulle få vara med och bestämma. Mamma Beatrice älskade att baka och önskade större ytor, en luftvärmeugn och en snygg bänkskiva. Pappa Ulf gillade rena ytor och ville att ugn och micro skulle vara inbyggda. Barnen ville ha tv i köket. Och en cool ismaskin i kylskåpsdörren. Dessutom en del inredningsdetaljer, som snygga spottar m.m. Det blev en lång lista och de kände att här behövdes hjälp för att få till det.

Fråga de som vet bäst

De hade fått tips om en firma som var väldigt bra på köksrenovering och fanns i Stockholm. De bokade in ett möte och skulle träffas hemma i huset veckan därpå. Mötet var givande och de bestämde att göra renoveringen grundligt. Stomme och tak skulle bytas och allt skulle bli nytt. Erik, från företaget de hyrt in, hade flera smarta lösningar som skulle göra köket ännu bättre. Dessutom skulle de med Eriks råd om vitvaror sänka elkostnaderna. Då renoveringen var klar lämnade de sommarstugan i full fart. I köket stod de snart gapande av förundran. Inte ett spår av renoveringsarbetet. De stod i sina drömmars kök. En plats där de skulle uppleva många härliga stunder tillsammans. Läs mer om köksrenovering på denna sida: koksrenoveringstockholm.nu