Vill du få hjälp med din städning i Stockholm?

Det är allt fler som uppskattar hushållsnära tjänster som utförs av proffs. Varför inte ha en egen piga? Det är helt accepterat, för städerskan får en vettig lön och bra villkor på jobbet.

När du har jobbat hela veckan och är trött, då vill du vara ledig från städning. Det är du inte ensam om. Allt fler hushåll i Stockholm anlitar en städfirma som på regelbunden basis kommer och städar. Kanske fyra timmar på torsdag eftermiddag skulle passa bra? Sedan är det snyggt och fint till helgen. Du kan passa på att veckohandla medan städerskan jobbar. Både unga och gamla uppskattar denna servicetjänst, och det hinner aldrig gro igen med smuts, för det hålls efter hela tiden.

Få en ökad livskvalitet

Har du småbarn, kan du leka med dem istället för att städa på lördagen. Gå till en mysig lekplats, ett bibliotek eller ett café och känn dig ledig. Veckans arbete är färdigt, och du kan bara köpa med dig lite mat hem, kanske en härlig baguette eller något annat som sätter guldkant på tillvaron.

Det är roligare att bjuda med sig en kompis hem när huset är städat, och det är faktiskt mysigare att sitta hemma själv med en god bok eller ett roligt program på TV också. Städfirman kommer att höja din livskvalitet. Fönstren är rena och toaletten är fräsch. Ni gör upp ett städschema tillsammans, så att du får gjort precis det du önskar, och du kan utnyttja RUT-avdraget för denna städtjänst.