Prova på hemstädning i Stockholm

Funderar ni på att ta hjälp med er hemstädning men vill först prova innan ni tecknar ett städavtal? Det finns städföretag i Stockholm som erbjuder provstädning.

Med hemstädning får man tid till annat och slipper dåligt samvete för att man ligger efter med städningen. Faktum är att många gräl i en familj handlar om just städning och tar man hjälp med hemstädningen slipper man detta. Är man tveksam till att ha en främmande person som städar i ens hem kan man först be om en provstädning.

Många städföretag erbjuder provstädning till ett förmånligt pris. På så vis kan man också testa olika städföretag för att hitta den firma som man trivs bäst med. Vissa städföretag har policyn att det alltid ska vara samma person eller team som städar. Detta för att det ofta känns bättre för kunden men också för att städningen då blir bättre.

Hemstädning med olika extratjänster

För att hitta städföretag i hemstäd i Stockholm som erbjuder provstädning kan man söka på nätet. På de olika städföretagens hemsidor brukar man också kunna se vilka andra extratjänster man kan köpa till. Det kan vara tvätt och strykning och fönsterputsning, med mera. Hittar man inte den extratjänst man behöver på hemsidan kan man alltid fråga städföretaget då de flesta är flexibla och kan ordna det mesta.

Hur mycket hemstädning kostar beror på hur stor bostaden är och hur ofta den ska städas. Man brukar prenumerera på hemstädning och man bestämmer själv hur ofta man vill ha städat. Vanligt är en gång i veckan eller varannan vecka. Men man kan också välja var tredje vecka eller en gång i månaden.