Måla en vacker fondvägg?

Fondväggar med vackra mönster eller unika färger kan lyfta vilket hem som helst. Här har du fördel om du bor i Stockholm. Det är lätt att hitta bra butiker som säljer schabloner och färger.

Du kanske har barn som vill ha en vacker fondvägg i sitt rum. Det är inte så svårt tänker du och ger dig ut på jakt i Stockholm efter färg och schabloner. Mycket riktigt hittar du snabbt det du behöver. Väl hemma ska du dra igång och börjar fundera på om du köpt tillräckligt med färg. För det var ju de sista burkarna i butiken. Du går enligt konstens alla regler och grundmålar väggen. Nu ska schablonen upp. Bara det att schablonen inte vill sitta på plats alls. När du väl lyckats få den på plats och målat halva inser du att färgen tar slut. Du ska nu ge dig ut igen i Stockholm och leta reda på samma färg.

Ring en målare

På samma sätt som du har fördelen att ha tillgång till många affärer i Stockholm har du också tillgång till många målare. Vill du göra en vacker fondvägg med mönster kan du välja en målare i Stockholm som även kan mer avancerad målning. I förhållande till vad det kostar med material och tid kan en målare till och med vara ekonomiskt fördelaktigt. Du kan ta med dig exempelbilder till måleriföretaget som kan hjälpa dig med nyanser. Dessutom kan du få unika färger som blandas just för dig och slutresultatet håller länge.